Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Наталя Піпа

Четвер, 26 вересня 2019, 16:40

Чоловік Васильченко допомагатиме Піпі нести Сихів у маси

Наталя Піпа

Нардепці Піпі з партії Голос допомагатимуть 9 помічників, з них двоє – за гроші.

За даними на сайті Верховної Ради, народний депутат з Львівщини від Голосу Наталя Піпа зареєструвала аж 9 помічників. Двоє з них – Ярина Ворона та Ольга Голубіцька – отримуватимуть гроші за трудовим договором. Раніше вони не працювали з нардепами. 

Єдиним досвідченим помічником Піпи став Тарас Боярчук, який допомагає депутатам третє скликання поспіль. У парламенті 8-го та 7-го скликання він працював з Григорієм Тімішем з Блоку Петра Порошенка та Олегом Панькевичем від Свободи. Обидва рази Боярчук отримував за це гроші. Піпі ж допомагатиме на громадських засадах. 

Помічником нардепки також став чоловік її однопартійниці Галини Васильченко – Сергій Васильченко. 

Крім того Наталі Піпі допомагатимуть Ірина Бек, Володимир Марямпольський, Ігор Микуш, Віталій Федорінін та Анна Филистин. 

Зазначимо, у липні ЦВК зареєструвало перемогу Наталії Піпи у окрузі 115.

Нещодавно, під час прес-конференції у Львові між народними дупутатами від партії Голос Натілєю Піпою та депутатом від Слуги народу Юрієм Камельчуком виникла дискусія під час якої Піпа вимагала від Камельчука озвучення червоних ліній партії Слуги народу у парламенті. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.