Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

Четвер, 5 листопада 2020, 10:39

Голову однієї із РДА Львівщини викрили на хабарі

хабар

Посадовець вимагав за земельну ділянку талони на пальне вартістю більше 20 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Вчора, 4 листопада, правоохоронці виявили факт вимагання хабара головою однієї із районних державних адміністрацій Львівської області.

"Службовець вимагав у фізичної особи неправомірну вигоду у вигляді талонів на дизпаливо масою 1 тонна загальною вартістю понад 21 тис грн. Натомість він мав посприяти у вирішенні питання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво автозаправної станції та комплексу придорожнього сервісу" – йдеться у повідомленні прокуратури.

Наразі прокурори готують йому повідомлення про підозру, вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади, а також встановлюється причетність інших осіб до злочину. 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Зазначимо, як повідомляють деякі львівські ЗМІ, йдеться про голову Буської РДА Олега Коваля, який перебуває на цій посаді з грудня 2019 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.