Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

П'ятниця, 6 листопада 2020, 13:40

Садовий хоче заборонити весілля у Львові (хіба що за долю)

Андрій Садовий

Андрій Садовий доручив виготовити соцролики про небезпеку проведення весіль та ювілеїв.

Про це сьогодні, 6 листопада, під час засідання виконавчого коміту Львівської міської ради повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Через збільшення кількості інфікованих на Covid-19 у місті Андрій Садовий дав доручення директору департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євгену Бойкові виготовити і запустити соціальні ролики, які б попереджали львів'ян про небезпеку проведення масових заходів.

"Для того, щоб місто було в безпеці, нам треба проводити дуже серйозну роз'яснювальну роботу. У першу чергу, ця роз'яснювальна робота має вестись серед львів'ян і переконувати їх відмовитися від гучних святкувань... Не можу зрозуміти людей, які у цей складний час організовують весілля, ювілеї, якісь великі вечірки, тому що, фактично, тим самим вони підставляють не тільки себе, але й велику кількість людей, які є учасниками цих дійств" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, проводити такі заходи у місті заборонено.

"Треба чітко дати месендж – категорична заборона. Не можна цього робити" – пояснив Садовий.

Зазначимо, станом на сьогодні кількість підтверджених випадків Cоvid-19 на Львівщині за добу зросла на 356 – до 32425. Через це на території лікарні швидкої допомоги облаштують ще 300 додаткових ліжок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.