Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Івах

Реклама,   Неділя, 8 листопада 2020, 10:11

Команда Синютки звинуватила Садового у залякуванні працівників Львова

Сергій Івах

Депутат Львівської міськради від Європейської солідарності Сергій Івах звинуватив мера Львова Андрія Садового у використанні адмінресурсу та залякуванні працівників комунальних установ.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Івах стверджує, що чиновники Садового тиснуть на підлеглих, безпідставно стверджуючи, що у випадку його програшу всі вони будуть звільнені з роботи.

"Голови адміністрацій вдаються до психологічного тиску на своїх працівників. Страшилками на тему "Прийде нова влада – всіх позвільняє" лякають і штат адміністрацій, і чисельних працівників комунальних підприємств", – йдеться у повідомлені.

Івах наголошує, що це не перший випадок тиску команди Садового на працівників комунальних служб і установ, адже раніше голів районних адміністрацій зобов'язували організовувати так звані "зустрічі щодо обговорення проблем будинку", які перетворювались на агітаційні заходи в інтересах політичної партії Самопоміч.

Івах звернувся до голів райадміністрацій Львова з вимогою дотримуватись закону і не використовувати адмінресурс.

 

"Закликаю голів райадміністрацій дотримуватись вимог чинного законодавства та виконувати свою роботу у межах компетенції, а не дозволяти себе використовувати як інструмент нечесної передвиборчої боротьби" – наголошується у повідомлені. 

Нагадаємо, 22 листопада у Львові відбудеться другий тур виборів голови Львівської ОТГ. У другий тур виборів мера Львова потрипили діючий міський голова  Львова Андрій Садовий та кандидат від Європейської солідарності Олег Синютка. Розрив між кандидатами за результатом першого туру є трохи більшим, ніж 8%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.