Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб Петра Адамика

Неділя, 8 листопада 2020, 12:07

ЄС застерігла владу від спроби переглянути результати виборів до Львівської міськради

Петро Адамик

Голова Львівської міської організації ЄС Петро Адамик заявив про спроби влади переглянути результат виборів у Львові.

Голова Львівської міської організації Європейської Солідарності Петро Адамик заявив про спроби влади переглянути результат виборів у Львові і застеріг владу від маніпуляцій

"ЄС застерігає зелену владу від спроби скасувати результати виборів до міськради Львова", – заявив Адамик на своїй сторінці в ФБ.

Адамик нагадав, що всі виборчі штаби мають у своєму розпорядженні копії протоколів голосувань на всіх дільницях і пообіцяв їх оприлюднити, якщо підтвердяться намір влади вдатись до маніпуляцій.

"Зелена влада не змогла провести своїх кандидатів до Львівської міськради. Отож зараз вона добивається перерахунку голосів на виборах. Ми уважно стежимо за її діями і готуємося до захисту своєї перемоги. Ми поважаємо закони і рішення судів. Але не дамо владі нехтувати думкою львів'ян. Закликаємо представників зеленої влади не ганьбити себе і суддів. Адже у нас, а також у всіх інших партійних штабах є паперові й електронні копії протоколів результатів голосувань всіх виборчих комісій. Ми негайно їх опублікуємо, якщо розвиток подій засвідчить наші побоювання щодо бажання влади вдатись до маніпуляцій. Закликаю владу поважати вибір львів'ян" – написав Адамик.

Як стало відомо Варіантам, Львівський окружний адміністративний суд вчора, 7 листопада, прийняв до розгляду справу за скаргою голови Львівської обласної ТВК Андрія Лозинського на дії Львівської міської ТВК під час підрахунку результатів виборів до Львівської міськради. Лозинський вимагає суд зобов'язати Львівську міську ТВК повторно здійснити підрахунок голосів. Судове засідання в цій справі відбудеться сьогодні. 

Нагадаємо, поліція відкрила кримінальне провадження щодо Львівської міської ТВК. До Львіської міськради пройшли п'ять партій

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.