Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Понеділок, 9 листопада 2020, 11:28

Гриньків і Сліпець втретє очолять Золочів і Буськ

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів на посаду голови Золочівської та Буської ОТГ.

Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів на посаду міського голови у Золочеві та Буську Золочівського району.

Зокрема, перемогу на виборах голови Золочівської ОТГ здобув чинний міський голова Ігор Гриньків, який йшов на вибори вяк самовивуванець. За нього проголосували 56,16% виборців, що становить 9727 голосів.

Гриньків є міським головою Золочева з 2010 року, у 2015 році на місцевих виборах висувався від партії "Об'єднання "Самопоміч". Вперше у мери він пройшов від "Партії регіонів" і був членом цієї партії. У 2018 році Гриньків задекларував 436 тис грн доходу та відкрив рахунок у банку на 91 тис грн.

Загалом на посаду міського голови Золочева претендували 6 осіб.

Мером Буська стане кандидат від партії ВО "Батьківщина", чинний міський голова Ростислав Сліпець. За нього проголосували 50,04% виборців, що становить 5968 голосів. 

Ростислав Сліпець перебуває на посаді міського голови Буська з 2010 року. У 2018 році він задекларував255 тис грн доходу.

Загалом на посаду міського голови голови Буська претендували 5 осіб.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців. 

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.