Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Понеділок, 9 листопада 2020, 15:33

З 9 листопада в Україні заборонили всі планові операції і госпіталізації

медичний заклад у Львові

Українські лікарні не будуть проводити планові операції, а перейдуть лише на лікування ургентних хворих та пацієнтів з коронавірусом.

Про це повідомляє Українська правда

Як заявив сьогодні на брифінгу головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, відтепер всі планові операції і госпіталізації в Україні заборонені через ситауцію із коронавірусом.

"З понеділка всі планові операції і госпіталізації в наших лікарнях заборонені. Лікарні приймають тільки ургентних хворих і з Covid-19", – зазначив Віктор Ляшко.

За його словами, Україна уже переходить на другий етап поширення коронавірусної хвороби, тому треба терміново збільшити з 50 тисяч до 80 тисяч кількість ліжок, які можуть приймати хворих на коронавірус і 80% з них забезпечити киснем.

Третім етапом, за його словами, стане розгортання тимчасових шпиталів у пристосованих приміщеннях.

Нагадаємо, сьогодні в Україні зафіксували 469018 випадків зараження коронавірусом та 8565 смерті. За добу захворіли на коронавірус 8687 осіб.

Також з 9 листопада за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ і НС Миколаївський, Перемишлянський, Сокальський і Пустомитівський райони Львівщини потрапили до червоної зони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.