Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Вівторок, 10 листопада 2020, 10:22

Суд відмовив партії Наш край скасувати результати виборів до Львівської міськради

вибори 2020

Суд відмовив кандидату у депутати від партії "Наш край" у скасуванні результатів виборів до Львівської міськради.

Про повідомив координатор спостереження Громадянської мережі "Опора" за виборами у Львівській області Тарас Радь на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 9 листопада, Львівський окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні позову кандидата у депутати Львівської міської ради від партії "Наш край" Євгенія Лозинського про визнання протиправними дій при складанні протоколів на виборчих дільницях у двох територіальних виборчих округах Львова та скасування результатів виборів до Львівської міської ради.

"Суд прийняв рішення відмовити у задоволенні позовних вимог позивача повністю. Таким чином рішення Львівської міської ТВК з результатів виборів депутатів Львівської міської ради залишається чинним без змін" – написав Тарас Радь.

Він додав, що, за непідтвердженою інформацією, сьогодні мають подати апеляцію на це рішення суду. 

 

Нагадаємо, ще 8 листопада Євгеній Лозинський подав до суду через дії Львівської міської ТВК. За його словами, при складанні протоколу міською ТВК було порушено вимоги виборчого кодексу.

Додамо, до Львівської міської ради пройшли п'ять партій ("Європейська Солідарність", "Самопоміч", "Голос", "Варта" та ВО "Свобода"), які розділили між собою 64 депутатських мандати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.