Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

швидка допомога

Вівторок, 10 листопада 2020, 11:01

На Пустомитівщині через отруєння чадним газом загинули троє людей

швидка допомога

У одному із сіл району через несправну піч отруїлися чадним газом і померли троє чоловіків.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

Вчора, 9 листопада, у одному із сіл Пустомитівського району через отруєння чадним газом померли троє людей.

"Близько 21.00 год у Пустомитівський відділ поліції надійшло повідомлення від власника будинку про те, що повернувшись додому, він виявив у помешканні тіла свого 25-річного племінника та двох його товаришів, братів віком 17 та 21 років, без ознак життя" – заявили у поліції.

Як з'ясували правоохоронці, всі вони загинули через отруєння чадним газом, витік якого трапився у результаті несправної печі.

За цим фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.