Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 10 листопада 2020, 14:18

На Львівщині щоденно госпіталізовують до 200 пацієнтів з Covid-19

медичний заклад у Львові

До лікарень Львова та області кожного дня потрапляють від 180 до 200 пацієнтів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА. 

За словами керівника департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ореста Чемериса, станом на сьогодні заповненість ліжкової мережі медичних закладів області становить 62,5%, а щоденно госпіталізовують до лікарень 180-200 пацієнтів з коронавірусом.

"У середньому щоденно госпіталізовують 180-200 пацієнтів. Усі пацієнти, які потребують стаціонарного лікування, отримують необхідну медичну допомогу, пацієнтів, які потребують госпіталізації за клінічними показниками, звичайно, що госпіталізовують" – наголосив Орест Чемерис.

За його словами, за даними Центру екстреної медичної допомоги, вони щоденно отримують більше сотні викликів до пацієнтів з підозрою на коронавірус та підтвердженим захворюванням.

Наразі на стаціонарному лікуванні в медичних закладах області перебуває 1143 особи, з них 149 – у реанімаційних відділеннях, 39– на апаратах ШВЛ.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській області підтвердили інфікування на Covid-19 за добу у 550 осіб. А станом на кінець жовтня пацієнтів з підозрою на Covid-19 приймали 21 медичний заклад області.

Додамо, з 9 листопада в Україні заборонили всі планові операції і госпіталізації через складну ситауцію із коронавірусом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.