Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Буськ

Вівторок, 10 листопада 2020, 15:40

До Буської міськради проходять п'ять партій

Буськ

ЦВК затвердила результати виборів до Буської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Буської міської ради Золочівського району.

До міськради Буська обрали 22 депутатів від п'яти політичних партій.

Зокрема, від партій "Європейська Солідарність" (30.77%) та ВО "Батьківщина" (30.77%) у раду пройшли по 8 депутатів, від партії "Слуга народу" (19.23%) – 5 депутатів, від Народного Руху України (11.54%) – 3 депутати, від партії  "Наш край" (7.69%) – 2 депутати.

Загалом у міськраду балотувалися 12 політичних партій, не пройшли такі партії: ВО "Свобода" (541 голос), партія "Голос" (517 голосів), "Сила і Честь" (405 голосів), "Духовна Україна" (261 голос), "За майбутнє" (251 голос), Українська Галицька Партія" (223 голосів), "Варта" (108 голосів).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Буської ОТГ здобув кандидат від партії ВО "Батьківщина", чинний міський голова Ростислав Сліпець. Загалом на посаду міського голови голови Буська претендували 5 осіб.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.