Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

П'ятниця, 13 листопада 2020, 09:30

На кордоні з Польщею – черги на 65 авто

пункт пропуску

Сьогодні вранці на західному кордоні зафіксували черги із легкових авто.

Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби України.

Станом на 09:00 год. ранку 13 листопада на західному кордоні України накопичення транспортних засобів зафіксували перед пунктами пропуску  Смільниця – (пункт пропуску тимчасово закритий з польської сторони), Шегині – 65 авто та 0 вантажівок, Краківець – 0 та 0 вантажівок, Грушів – 0 авто, Рава-Руська – 0 авто та 0 вантажівок, Угринів – (пункт пропуску тимчасово закритий з польської сторони), Устилуг (Волинська область) – пункт пропуску тимчасово закритий з польської сторони, Ягодин (Волинська область) – 0 авто та 0 вантажівок.

Нагадаємо, з 7 квітня закрили кордон у Рава-Руській – Гребенному, а також пішохідне сполучення у всіх пунктах пропуску. Крім цього, Україна закрила кордон для іноземних громадян.

Наразі на кордоні з Польщею працюють такі пункти пропуску: Краковець – Корчова, Устилуг – Зосін, Рава-Руська – Гребенне, Шегині-Медика, Ягодин – Дорогуськ, Грушів – Будомєж.

Додамо, 8 травня уряд відкрив пункт пропуску Рава-Руська на кордоні з Польщею, а з 13 травня Кабмін вирішив відкрити пішохідний пункт пропуску Шегині.

Також з 29 травня з української сторони відкрили ще три пункти пропуску на кордоні з Польщею, а 16 червня Польща відкрила для авто пункт пропуску Медика, що навпроти Шегині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.