Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підписування меморандуму

П'ятниця, 13 листопада 2020, 11:45

ЄС, Варта та Свобода підписали Меморандум про співпрацю депутатів в раді Львівської ОТГ

підписування меморандуму

Вчора представники Європейської Солідарності, Варти та Свободи підписали Меморандум про співпрацю депутатів в раді Львівської ОТГ.

Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбук Петро Адамик.

12 листопада, представники партій Європейської Солідарності, Варти та Свободи підписали Меморандум про співпрацю депутатів в раді нового скликання Львівської ОТГ.

У тексті Меморандуму йдеться про засади співпраці трьох політичних партій, яка передбачає конструктивний діалог на благо мешканців Львівської об'єднаної територіальної громади.

"Настав час кардинальних змін у підходах до політики й управління державою та власними громадами. А те, чи використаємо можливість побудувати нову Україну, залежить винятково від нас. Львівська громада своїм рішенням суттєво оновила склад депутатського корпусу, наслідком чого має стати зміна принципів роботи Львівської міської ради та оновлення її виконавчих органів. Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво в раді Львівської ОТГ, націлені на реалізацію шансу, що постав перед Україною", – йдеться у тексті Меморандуму.

Нагадаємо, до Львівської міської ради пройшли п'ять партій, які розділили між собою 64 депутатських мандати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.