Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель "Соната"

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 13 листопада 2020, 14:03

У готелі Соната добудують нові поверхи і облаштують ресторан з оглядовим майданчиком

готель "Соната"

Виконком дозволив готелю "Соната" добудувати два нові поверхи, де також облаштують ресторан з оглядовим майданчиком.

Сьогодні, 13 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на реконструкцію ТзОВ "Сихів-Сервіс" готелю "Соната" з розширенням за рахунок добудови вхідної групи, додаткових готельних номерів та ресторану з оглядовим майданчиком на вул. Морозній, 14 у м. Львові.

Добудову нових поверхів готелю вестимуть у межах існуючої висоти будівлі у 30,65 метрів. Згідно із містобудівною документацією, у правому та лівому блоках готелю збудуть два нові поверхи, а у центральному – один поверх за рахунок даху будівлі. 

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, у нових поверхах облаштують нові готельні номери, а також ресторан з оглядовим майданчиком. Також проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам.

Зазначимо, готель знаходиться на земельній ділянці, площею 0,2116 га, що є комунальною власністю і призначена для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності місцевого значення відповідно до плану зонінгу Сихівського району. 

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Сихів-Сервіс" зареєстрований на вул. Морозній у Львові з 2008 року, займається діяльністю готелів і подібних засобів тимчасового розміщування. Кінцевими власниками фірми є Віра Півень (Закарпаття) та Ігор Машталер (Львів), якому також належить ТзОВ "ММ-Логістик", а його дружині, Ірені Машталер – ТзОВ "Євроготель" на вул. Тершаковців у Львові.

Розмір статутного капіталу підприємства становить 29 983 022 грн.

Нагадаємо, у 2019 році міськрада вже дозволяла розширити готель "Соната", добудувавши нові приміщення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.