Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Понеділок, 23 листопада 2020, 13:05

Козицький продасть землю виробничої бази автотранспорту біля Червонограду її орендарям

Максим Козицький

Львівська ОДА дозволила продати землю орендарям, які у березні отримали дозвіл розмістити тут виробничу базу автомобільного транспорту.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1041/0/5-20 від 18 листопада 2020 року.

Максим Козицький надав дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення у селі Острів Сокальського району, що неподалік Червонограда, для продажу її орендарям, громадянам Ігорю, Володимиру та Петру Танчинам.

"Надати Танчину П.І., Танчину І.І., Танчину В.І. дозвіл на проведення
експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського
призначення, що розташована за межами населеного пункту на території Острівської сільської ради Сокальського району Львівської області, для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства (для розміщення виробничої бази)" – йдеться у розпорядженні.

Згідно з розпорядженням, площа ділянки, яка наразі перебуває у державній власності, становить 4,3196 га. Ще у березні цього року Козицький дозволив Ігорю, Володимиру та Петру Танчинам, засновникам і власникам ТзОВ "Брайт Хіт", мешканцям Червонограда та села Волиця Жовківського району, розмістити тут виробничу базу автомобільного транспорту й передав їм землю в оренду терміном на 10 років.

Як повідомляли Варіанти раніше, поруч із цією ділянкою розсташоване велике підприємство, одне з найбільших експортерів меблів в Україні ТОВ "ВМВ Холдінг", яке займається, власне, виробництвом меблів. Також неподалік знаходиться Червоноградський деревообробний комбінат та ВП Шахта "Червоноградська" ДП "Львіввугілля".

Також Козицький зобов'язав Сокальську районну державну адміністрацію від імені Львівської ОДА укласти з Танчинами договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

За даними аналітичної системи YouControl, фірма "Брайт Хіт" створена у липні 2019 року в Червонограді Ігорем Танчиним, Володимиром Танчиним (мешканцями Червонограда) та Петром Танчиним (мешканцем села Волиця Жовківського району), займається виробництвом виробів з деревини, виготовленням виробів з корка, соломки та рослинних матеріалів для плетіння. Крім цього, фірма також надає технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів та займається оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами.

Статутний капітал підприємства становить 90 тисяч гривень.

Крім цього, Ігор Танчин є власником приватного підприємства "Оазис ТІІ", яке понад 12 років займається роздрібною торгівлею напоями та тютюном в спеціалізованих магазинах і технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.