Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

studprofkom.ntu-kpi.kiev.ua

Середа, 19 грудня 2012, 18:55

Шкіль каже, що йому не давали закордонний паспорт і не хотіли випускати з України

Колишній народний депутат від "Батьківщини" Андрій Шкіль, який виїхав до Чехії, заявив, що через кримінальну справу МВС відмовило йому у видачі закордонного паспорта, а Державна прикордонна служба не хотіла випускати за кордон. 

На своїй сторінці у Facebook Шкіль обурився заявами МВС та Генпрокуратури, що проти нього немає справ. 

Згідно з даними інформаційного центру Міністерства внутрішніх справ України, приведеним мені в довідці від 12 вересня 2010 року, справа відносно мене, порушена за подіями 9 березня 2001 року в межах акції "Україна без Кучми, перебувала у провадженні Генпрокуратури України і була призупинена виключно у зв'язку з тим, що я став депутатом у 2002 році",  пише він.

Шкіль заявляє, що саме через відкриту проти нього кримінальну справу в ГПУ, МВС відмовило йому у виготовленні закордонного паспорта. 

Нагадаємо, нещодавно Андрій Шкіль заявив, що збирається просити політичного притулку у Чехії, позаяк боїться арешту в Україні через свою політичну діяльність. 

Джерело: Lb.ua.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.