Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на вул.Кульпарківська-Наукова

Львівелектротранс

П'ятниця, 20 листопада 2020, 11:02

На перехресті вулиць Кульпарківська-Наукова автівка врізалася у електроопору

ДТП на вул.Кульпарківська-Наукова

На перехресті вулиць Кульпарківська – Наукова автомобіль зруйнував опору контактної мережі, рух відновлено у звичному режимі.

Про це повідомляє прес-служба ЛКП "Львівелектротранс".

Сьогодні, 20 листопада о 02:40, на перехресті вулиць Кульпарківська – Наукова водій автомобіля Honda CR-V не впорався із керуванням та наїхав на електроопору ЛКП "Львівелектротранс".

"Завдяки злагодженим діям працівників поліції, служб безпеки руху та енергогосподарства ЛКП "Львівелектротранс", вдалось оперативно усунути наслідки події та відновити рух електротранспорту. Станом на зараз, тролейбусні маршрути курсують у звичному режимі", – заявив директор ЛКП "Львівелектротранс" Андрій Свищо.

За його словами, водіям потрібно бути обережними на дорозі та враховувати дорожні знаки на ділянках, де діє обмеження швидкості руху.

"На жаль, такі випадки трапляються часто, зокрема у серпні цього року була зруйнована опора на перехресті вулиць Антоновича – Залізняка. Тому, водії, вчасно переходьте на зимові шини, уважно слідкуйте  за ситуацією на дорогах", – зауважив Андрій Свищо.

Опісля ДТП контактну мережу під’єднали до іншої опори, рух здійснюється на усіх тролейбусних маршрутах відповідно до графіку руху.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.