Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

8-а міська клінічна лікарня

П'ятниця, 20 листопада 2020, 16:40

Садовий шукає гендиректора для 8-ої клінічної лікарні Львова

8-а міська клінічна лікарня

Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду гендиректора 8-ої міської клінічної лікарні, яку до цього очолював Василь Обаранець.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міська рада оголосила конкурс на посаду генерального директора Комунального некомерційного підприємства "8-а міська клінічна лікарня м. Львова", яку донедавна очолював Василь Обаранець.

Основними вимогами до претендентів є: вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань "управління та адміністрування" або "публічне управління та адміністрування", або "право", або "соціальні та поведінкові науки", або "гуманітарні науки", або "охорона здоров’я" та за спеціалізацією "організація і управління охороною здоров’я".

Стаж роботи на керівних посадах має становити не менше 5 років.

Документи від претендентів на посаду приймають до 3 грудня цього року.

Нагадаємо, на наприкінці жовтня цього року звільнився з посади головний лікар 8 міської клінічної лікарні Львова Василь Обаранець.

Додамо, 8-а міська клінічна лікарня м. Львова приймає пацієнтів із підозрою на Covid-19 та пацієнтів із підтвердженим коронавірусом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.