Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Воютицький спиртзавод

znaj.ua

Неділя, 22 листопада 2020, 11:54

Спиртзавод на Самбірщині виставлять на аукціон

Воютицький спиртзавод

Фонд держмайна планує продати Воютицький спиртзавод за 32 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Фонду державного майна України.

У п'ятницю, 20 листопада, Фонд державного майна України оголосив про проведення аукціонів з приватизації двох об’єктів ДП "Укрспирт" –Воютицького та Вишняківського спирзаводів, що знаходяться у Львівській та Полтавській областях.

Вишняківський спиртзавод продають за 22 429 195 грн, натомість аукціон з приватизації Воютицького МПД, що у селі Воютичі Самбірського району, відбудеться 17 грудня, а стартова ціна становить 32 002 696 грн.

До складу цього спиртаводу входять, зокрема, цех розливу, виробництва концентрату квасного сусла і полісолодових екстрактів, будівля насосної станції води, варочне і дріжджебродильне відділення.

"Переможці аукціонів, після отримання права власності на об’єкт, отримають також можливість стати учасниками нового ринку виробництва спирту" – наголосили у Фонді держмайна.

 

Нагадаємо, у 2015 році Воютицький спиртзавод, який раніше займався виготовленням етилового ректифікованого спирту та штат якого складав 165 працівників, уклав вигідний контракт на постачання своєї продукції із лабораторією контактної корекції зору "Око-Плюс".

Додамо, наприкінці вересня Фонд держмайна продав Лопатинський спирзавод за 50 млн грн фірмі "Офіс Інвестицій", яку створили наприкінці 2019 року. А на початку листопада продали Суходільський спиртзавод за 60 млн грн київській фірмі ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.