Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 20 грудня 2012, 14:31

Львів'яни ризикують життям, проходячи біля готелю "Асторія" навпроти Магнусу

Загороджений тротуар на вулиці Городоцька,15 створює небезпеку для львів'ян, що змушені ним ходити – через вузький прохід та нестійкість. 

Про це сьогодні, 20 грудня, повідомили користувачі мережі Facebook.

"Не можу відійти від вчорашнього шоку. Тему загородженого тротуару на Городоцькій, там де безумно довго проводять реконструкцію готелю "Київ", тепер "Асторія" хтось ніби то піднімав намарно. Нічого не міняється, і люди ходять, як бидло бидлом, ризикуючи життям поміж машинами по проїжджій частині з надінтенсивним рухом. Вчора, з тої поламаної надвузької будки для проходу під колеса машин по слизькій дорозі з 2-3 річною дитиною на руках вилетіла жінка. Як їх не задавили, я просто не розумію?! Мабуть просто мають доброго ангела-охоронця! Треба чекати на трагедію, чи може зробити таки щось, щоб її не сталось?", – написала у Facebook одна з користувачок. 

Голова Галицької районної адміністрації Львова Ірина Маруняк, у якої Варіанти намагались взяти коментар щодо цієї ситуації, скерувала нас у прес-службу Львівської міськради. 

Там повідомили, що найближчим часом дадуть коментар з цього приводу. 

Нагадаємо, у липні 2011 року Львівська міська рада передала ТзОВ "Готель Асторія" земельну ділянку на вулиці Городоцькій, 15 для реконструкції та реставрації будівлі готелю.

Надвузький загороджений тротуар, де фізично ледь можуть розминутись дві людини, як розповіли Варіантам львів'яни, існує, вже близько 5 років.  

astoria bila

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.