Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Макропоказники

novynar.com.ua

Четвер, 20 грудня 2012, 13:10

Львівська область посіла 10 місце серед регіонів України за темпами зростання промислового виробництва у листопаді

Серед регіонів України за темпами зростання промислового виробництва Львівська область у листопаді посіла 10 місце.

Проце повідомило ГУ Держстату у Львівській області.

У січні-листопаді 2012 р.  порівняно з січнем-листопадом 2011 р.  випуск промислової продукції збільшився на 1,6%. 

Одночасно у листопаді не було досягнуто рівня виробництва продукції відповідного місяця 2011 року – зниження становило 3,3%.

Наростили обсяги підприємства з виробництва та розподілення електроенергії,  газу та води  - на 35,7%, знизили обсяги підприємства переробної - на 3,7% та добувної - на 15,4% промисловості.

Зменшились обсяги у добувній промисловості на 11,3%, на підприємствах з виробництва та розподілення електроенергії, газу та води на 3,2%, переробній промисловості на 2,2%.

У переробній промисловості зростання промислового виробництва у січні-листопаді 2012  року відбулось лише на підприємствах з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (на 8,8%). 

У всіх решти видах діяльності відбувся спад виробництва,  а саме:  на підприємствах легкої промисловості  (на 11,0%),  металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів  (на 10,6%),  машинобудування  (на 9,5%),  з виробництва іншої неметалевої мінеральної продукції (на 7,1%), з оброблення деревини та виробництва виробів з деревини,  крім меблів  (на 6,4%),  целюлозно-паперового виробництва  (на 4,1%),   хімічної і нафтохімічної промисловості    (на 1,6%).   Не  виготовляли продукцію підприємства з виробництва продуктів нафтоперероблення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.