Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Середа, 25 листопада 2020, 13:10

У Львові облаштували пункти обігріву для безхатченків

Львів

Через різке похолодання у Львові відкрили два пункти обігріву для безхатченків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами начальника управління соціального захисту Львівської міськради Ігоря Кобрина, через очікуване зниження температури повітря у місті  підготували до роботи два пункти обігріву, у яких безхатченки зможуть зігрітися, отримати теплий одяг, випити гарячого та поїсти страви швидкого приготування.

Ці пункти працюватимуть у Львівському центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб на вул. Кирилівській, 3а та у приміщенні благодійної організації "Регіональний центр соціальної адаптації" на вул. Личаківській, 56.

"У центрі обліку пункт функціонуватиме щоденно з 09.00 до 20.00 год (з 20.00 до 09.00 год для бездомних осіб працює відділення нічного перебування), а на вул. Личаківській, 56 – в робочі дні з 09.00 до 18.00 год й за умови зниження температури повітря до мінус 10 °C" – йдеться у повідомленні.

Додамо, минулоріч у місті також облаштували для безхатченків ці два пункти обігріву, а у 2018 році на Львівщині працюювали 79 пунктів обігріву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.