Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Зеленський

Середа, 25 листопада 2020, 12:45

Суд заборонив українцям самостійно відключати квартири від центрального опалення

Володимир Зеленський

Верховний суд заборонив українцям одноосібно відключати квартири від централізованого опалення і переходити на індивідуальне.

Про це повідомляє Finance.ua.

Верховний суд України у складі колегії суддів Касаційного адмінсуду переглядаючи справу №229/4116/17 прийняв рішення, що дозвіл на відключення від мереж централізованого опалення та теплопостачання може бути видано тільки за умови відключення цілого житлового будинку.

Таке рішення підкріплюється копією протоколу загальних зборів мешканців про створення ініціативної групи щодо вирішення питання відключення від опалення та гарячого водопостачання.

Тільки більшістю голосів мешканці будинку можуть вирішити облаштувати систему індивідуального або автономного опалення. А якщо хтось із власників однієї з квартир вирішить одноосібно відлючитися, то у нього таку заяву не приймуть.

Нагадаємо, з 19 жовтня у Львівській області розпочався опалювальний сезон для населення. Загалом на підготовку до опалювального сезону з бюджетів усіх рівнів витратили понад 161,1 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.