Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

fakty.ictv.ua

Четвер, 20 грудня 2012, 15:37

Лікарі не встигли врятувати людину через замети на Львівщині

Сьогодні, 20 грудня, помер мешканець села Голубиця Бродівського району, до якого через снігові замети вчасно не змогла приїхати «швидка».

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

До сіл Голубиця та Жарків неможливо добратися через снігові замети вже 6 діб поспіль.

«У суботу, неділю й понеділок ми чекали, бо розуміли, що найважливіше – розчистити трасу Київ-Чоп, – розповідає голова Голубицької сільради Любов Крутяк. –  Але з вівторка дорожні служби могли вже розчищати дороги до сіл, але не зробили цього. Учора зранку я почала бити на сполох, зверталася до райдержадміністрації, до керівництва райавтодору, але мене не послухали. По обіді мені зателефонував син хворого чоловіка, сказав, що в батька кровотеча – раніше він переніс складну операцію на судинах».

Швидка дісталася до будинку хворого вже після 20:00, після того, як почала працювати снігоочисна машина. Хворого відвезли до районної лікарні, але врятувати вже не змогли.

Станом на 10.00 20 грудня шлях до с. Голубиці розчищено наполовину, до с. Жаркова й далі нема доїзду.

Нагадаємо, на Львівщині залишається ускладненим доїзд до 8 населених пунктів.

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк дав доручення головам районів та керівникам районних автодоріг до 20.00 18 грудня забезпечити розчищення доріг та повністю відновити доїзд до усіх населених пунктів Львівської області.

16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.