Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Жовківська ЦРЛ

espreso.tv

Неділя, 29 листопада 2020, 11:41

Правоохоронці розслідують смерть двох пацієнтів у Жовківській лікарні

Жовківська ЦРЛ

Причиною смерті стала дихальна недостатність, яка наступила внаслідок відсутності електропостачання у реанімації.

Про це повідомив Відділ комунікації поліції Львівської області.

Перевіркою встановлено, що 27 листопада в період від 17.50 до 19.10 було  відсутнє електропостачання у Жовківській районній лікарні. В цей час у реанімаційному відділенні померли двоє пацієнтів віком 61 та 66 років, які були підключені до апаратів ШВЛ. Попередня причина смерті -дихальна недостатність, - сказано у повідомлені.                         

Встановлено також, що у лікарні наявні два електричні генератори на випадок аварійного відключення світла. Проте їх задіяно не було.

За фактом слідчі Жовківського відділення поліції за процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за   ч.2 ст.367 (Службова недбалість) та ч.2 ст 119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання передбачене санкціями статей, -  позбавлення волі на строк  до восьми років.Досудове розслідування триває, встановлюються усі обставини події. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.