Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нелегали

dpsu.gov.ua

Понеділок, 30 листопада 2020, 10:47

На Львівщині затримали росіянина, який перевозив до нелегалів

нелегали

Росіянин намагався незаконно перевезти до Польщі групу нелегалів із Азії.

Про це повідомила прес-служба Державної прикордонної служби України. 

Вчора, 29 листопада, поблизу кордону з Польщею на дорозі Львів – Ужгород прикордонники Львівського загону затримали авто з трьома нелегалами, яких перевозив громадянина Російської Федерації.

"Двоє осіб назвалися громадянами Узбекистану, ще один – громадянин Таджикистану. У багажнику автомобіля було виявлено речі та запас продуктів харчування. Порушників доставлено до прикордонного підрозділу для складання матеріалів за ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" – наголосили у Держприкордонслужбі.

Росіянина, який мав при собі посвідку на тимчасове проживання в Україні, підозрюють в злочинах, передбачених статтею 206-1 КУпАП "Незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України" та статею ст. 202 ч.-1 КУпАП "Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил в контрольних пунктах в'їзду-виїзду".

Встановлюються всі обставини порушення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.