Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

Понеділок, 30 листопада 2020, 16:55

На Львівщині перевірять всі лікарні через смерть пацієнтів з Covid-19 у Жовкві

медичний заклад на Львівщині

Першочергово перевірять 22 лікарні, які приймають пацієнтів з Covid-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив сьогодні, 30 листопада, під час брифінгу директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис, через смерть двох пацієнтів з Covid-19, які були підключені до апаратів ШВЛ у Жовківській ЦРЛ, внаслідок відключення світла, у області перевірять усі медичні заклади.

"Всі лікарні будуть перевірятись. Буде створена комісія, яка перевірить стан кисневого забезпечення та енергоживлення. Ковідні лікарні часто оснащуються кисневими генераторами. Відповідно до цього, одномоментне увімкнення кисневих генераторів створюють навантаження на мережу, що можуть призвести до поламок у електромережі" – наголосив Орест Чемерис.

Також у області створять спеціальну комісію, яка спільно і енергетиками перевірить стан енергомережі у лікарнях.

За словами Чемериса, першочергово перевірять 22 лікарні, які приймають пацієнтів з Covid-19.

Нагадаємо, 27 листопада через відключення світла у Жовківській ЦРЛ померло двоє пацієнтів, що буди підключені до апаратів ШВЛ.

Крім цього, голова Львівської ОДА Максим Козицький ініціює звільнення голови Жовківської РДА та керівника Жовківської ЦРЛ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.