Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ялинки

Середа, 2 грудня 2020, 15:53

Козицький зобов'язав лісгоспи утворити пункти продажу ялинок до 20 грудня

Ялинки

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький мобілізує усі лісгоспи для забезпечення законної вирубки ялинок у період новорічних свят.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького №114/0/5-20 від 27 листопада 2020 року.

Козицький зобов'язав до 20 грудня утворити торгівельні пункти у спеціально визначених місцях біля садиб лісництв, розсадників, уздовж автошляхів області, на ринках сіл, селищ та міст для реалізації новорічних ялинок та провести через засоби масової інформації роз’яснювальну роботу серед населення щодо вимог природоохоронного законодавства та порядку купівлі новорічних ялинок.

Окрім цього, Максим Козицький рекомендує лісгоспам та поліції проводити перевірки транспортних засобів на предмет законності перевезення новорічних ялинок. У разі виявлення порушень притягувати винних осіб до відповідальності.

Нагадаємо, цьогоріч головну ялинку Львова, висотою 18 метрів, привезуть зі села Опаки Дрогобицького району.

Львівська міська рада визначила два десятки торгових точок для продажу живих новорічних ялинок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.