Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Львівелектротранс

Четвер, 3 грудня 2020, 12:40

У Львові запустили систему із онлайн-відстеження трамваїв та тролейбусів

Львівелектротранс

ЛКП «Львівелектротранс» запустило новий транспортний портал із онлайн-функціями відстеження трамваїв та тролейбусів.

Про це повідомила прес-служба ЛКП «Львівелектротранс».

Від сьогодні, 3 грудня, у ЛКП «Львівелектротрансі» запрацював новий транспортний портал, який дозволяє миттєво відстежити у режимі онлайн електротранспорт, переглянути графіки руху трамваїв і тролейбусів, підписатися на актуальну чи оперативну інформацію.

За словами директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, над цим порталом спільно з розробниками працювало усе підприємство.

«Кожен із наших працівників вносив свої пропозиції та ідеї, на основі багаторічного досвіду, знань та вмінь. Вважаю, що лише у командній роботі можна щось створити нове, і ми цього досягнули. Відтепер кожен наш пасажир, львів’янин чи гість міста зможе відслідкувати у режимі реального часу рух трамваїв та тролейбусів, а також знати оперативну інформацію про ремонтні роботи чи будь-які в зміні руху», – зазначив Андрій Свищо.

Як розповів начальник відділу комп'ютерного забезпечення, впровадження та експлуатації новітніх технологій ЛКП «Львівелектротранс» Павло Маковецький, розробка порталу let.org.ua тривала з середини 2020 року

«Нам вдалось значно більше зробити, ніж просто офіційний сайт установи. А своєрідний «порадник» пасажирам електротранспорту. Тут є і підписка на новини, можливість замовлення онлайн послуги «Перевезення на замовлення» – від сучасного трамваю до сторічного трамваю Sanok SW1, також ознайомитися з локаціями продажу квитків та різними безконтактними видами оплати онлайн: на сайті, QR-кодом і Приват 24, через SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet тощо», – пояснив Павло Маковецький.

Розробник порталу, директор компанії OneSoft Андрій Ковалик, наголосив, що будь-який ресурс створюють із врахуванням всіх побажань замовника.

«Приємно, коли робиш щось корисне, а згодом сам цим користуєшся, як і усі пасажири електротранспорту. Тому, найперше, кредо у нашій роботі – це якість та швидкість виконання поставленого завдання. Згодом спільно з ЛКП «Львівелектротранс» додамо ще багато цікавих функцій на цей новостворений портал», – підкреслив Андрій Ковалик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.