Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Різдвяний ярмарок у Львові

Вівторок, 8 грудня 2020, 12:13

У Львові вирішили не відмовлятися від проведення Різдвяного ярмарку

Різдвяний ярмарок у Львові

У місті змінять формат традиційного Різдвяного ярмарку та облаштують декілька локацій.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Цьогоріч Львівська міська рада вирішила не скасовувати проведення одинадцятого Різдвяного ярмарку через ситуацію із коронавірусом та карантинні обмеження, натомість змінить формат ярмарку – у місті облаштують декілька невеликих локацій, де проводитимуть святкову вуличну торгівлю, адаптовану до карантинних вимог.

"Ми не будемо проводити традиційні різдвяні ярмарки, а лише так звану святкову вуличну торгівлю, адаптовану до карантинних вимог. Це будуть зовсім невеликі локації, яких буде декілька в місті. Щоб це не була тільки торгівля в одному місці, підприємці звернулись і запропонували, щоб можна було облаштувати невеличкі ятки, де би можна було придбати їжу чи сувеніри на виніс" – наголосила директорка департаменту економічного розвитку міської ради Ірини Кулинич.

За її словами, облаштують локації біля Оперного театру, на вул. Курбаса, у Кривій Липі, на Площі Ринок у двох місцях, також на вул. Галицькій та, можливо, на вул. Братів Рогатинців та на площі Митній.

"Якщо на Площі Ринок у попередні роки на традиційному різдвяному ярмарку було 130 будиночків, то зараз їх буде не більше 40. Також на проспекті Свободи зазвичай теж було 120-130 будиночків, натомість зараз там буде десь 14. Ми абсолютно змінили формат традиційного проведення" – пояснила Ірини Кулинич.

Завершити всі роботи із облаштуванням локацій планують до 14 грудня.

Зазначимо, це буде уже одинадцятий Різдвяний ярмарок, який проводиться у Львові. Минулоріч організатором ярмарку стала компанія ТзОВ "Львівські ярмарки", яка єдина подала свою заявку на участь у конкурсі.

Як йдеться у єдиному реєстрі юридичних осіб, ТзОВ "Львівські ярмарки" зареєстроване у Львові, власниками компанії є Віктор Олянишин, Роман Кедик, Ігор Фіняк. ТзОВ "Львівські ярмарки" з 2007 року займається функціювання атракціонів і тематичних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.