Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Бобров

Фб Боброва

Вівторок, 8 грудня 2020, 12:27

Львівському обласному військкоматі призначили нового керівника

Дмитро Бобров

Дмитра Боброва призначили керівником Львівського обласного військкомату.

Про це повідомляє Львівський обласний військовий комісаріат на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 8 грудня, командувач військ оперативного командування "Захід", генерал-майор Сергій Шаптала представив Дмитра Боброва як нового обласного військового комісара Львівщини.

"До сьогодні полковник Дмитро Бобров проходив службу в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки (ООТЦК та СП) на посаді заступника військового комісара з територіальної оборони. Раніше очолював один із районних військових комісаріатів Одещини" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Дмитро Бобров, уродженець села Таїрове Одеської області, у 2019 році був військовослужбовцем Збройних сил України, а у 2018 році працював заступником військового комісара Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

У своїй декларації про доходи за 2019 рік він вказав 331 051 грн доходу, 124 122 грн на рахунках у банках, авто Mitsubishi Outlander 2008 року випуску та причіп ГКБ 817 1988 року випуску. Натомість його дружина, Ірина Боброва, має Infiniti FX 37 2011 року випуску (придбала у 2017 році за 255 800 грн) та з 2019 року безкоштовно користується іномаркою Toyota RAV-4 HYBRID 2019 року випуску (належить Людмилі Здір).

Нагадаємо, вчора головний військовий комісар Львівщини Олександр Тіщенко, який очолював Львівський обласний військовий комісаріат з 2016 року, подав у відставку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.