Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

Четвер, 10 грудня 2020, 13:53

У 2021 році Укрзалізниця підвищить ціни на квитки

Львівська залізниця

Укрзалізниця планує збільшити ціни на квитки з березня наступного року.

Про це повідомляє Українська правда.

Наступного року АТ "Укрзалізниця" має намір провести індексацію тарифів з 1 березня на 2% щомісячно, що принесе компанії понад півмільярда гривень доходів. 

З березня до 31 грудня наступного року ціни на квитки зростуть на 22%.

"У 2021 році передбачена індексація тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні з 1 березня на 2% щомісячно. Додаткові доходи становлять 557,9 млн грн", – зазначається у фінансовій звітності Укрзалізниці.

Найбільше зростання адміністративних видатків передбачене завдяки зростанню витрат на оплату праці та соціальні заходи.

Загалом Укрзалізниця очікує отримати 3,5 млрд грн чистих прибутків. Доходи від пасажирських перевезень очікують на рівні 7,8 млрд грн, тобто понад удвічі більше за очікувані результати цього року.

Нагадаємо, цьогоріч Укрзалізниця також підвищувала ціни на квитки щомісяця на 2%, натомість протягом 2019 року в Укрзалізниці заявляли про підвищення цін на квитки на 12,4%, а у 2018 році тарифи на пасажирські перевезення зростали двічі – на 12% у травні та 12% у жовтні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.