Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Трускавецька

П'ятниця, 11 грудня 2020, 14:28

У Львові збільшили висоту майбутнього архіву на Трускавецькій

вул. Трускавецька

Виконком вніс зміни до проекту будівництва міського архіву на вул. Трускавецькій.

Сьогодні, 11 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до свого рішення щодо будівництва будівлі міського архіву на вул. Трускавецькій

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, наразі розробляється проектна документація, згідно із нею потрібно на декілька метрів підняти граничну висоту будівлі, яка відтепер становитиме 20 метрів. 

Будівля складатиметься із 5 поверхів та дахового приміщення.

Замовником будівництва архіву на вул. Трускавецькій стало ЛКП "Ратуша-сервіс", яке мало укласти із переможцем Всеукраїнського відкритого архітектурного конкурсу на кращу проектну пропозицію будівлі міського архіву договір на надання проектних послуг щодо виготовлення містобудівного розрахунку, ескізного проекту, виготовлення проектно-кошторисної документації.

Зазначимо, під будівництво архіву мерія виділила ділянку на вул. Пулюя –Трускавецька. А ремонт цих вулиць стартував у серпні 2017 року. Того ж року мерія оголосила всеукраїнський відкритий архітектурний конкурс на кращу проектну пропозицію будівлі міського архіву.

Наприкінці серпня у Львові створили робочу групу для розгляду проекту будівництва міського архіву на вул. Трускавецькій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.