Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Шота Руставелі

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 11 грудня 2020, 13:10

Офісний центр на Шота Руставелі перетворять на 8-поверховий готель

вул. Шота Руставелі

Виконком дозволив замість офісного центру на вул. Шота Руставелі, 7 збудувати готель.

Сьогодні, 11 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради вніс зміни до містобудівних умов та обмеження на реконструкцію ПрАТ "Центр енергетичних інновацій" з надбудовою будинку під літерою А-5 на вул. Шота Руставелі, 7.

Зокрема, замість офісного центру, дозвіл на будівництво якого виконком міськради видав ПрАТ "Центр енергетичних інновацій" ще у квітні 2019 року, тут буде готель.

"Йде мова про будинок на площі Петрушевича. Цей корпус планувався повністю під офісні приміщення, але плани змінились і тут зроблять готель" – пояснив головний архітектор міста Антон Коломєйцев. 

За його словами, ні поверховість, ні площа будинку не змінюється. Висота готелю становитиме 28,9 метрів з одного боку і 27 метрів з іншого, готель загалом матиме 8 поверхів: 6 поверхів, цокольне приміщення, надбудова з однієї сторони.

Зазначимо, на вул. Шота Руставелі, 7 поблизу майбутнього готелю ТзОВ "Руставелі 7'я" будує багатоповерхівку з підземним паркінгом. Висота багатоповерхівки становитиме 32 метри, збудують 8 поверхів, цокольний поверх та підземний зал для паркування автівок.

За даними аналітичної системи YouControl, ПАТ "Центр енергетичних інновацій" зареєстроване у Львові з 1994 року, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Кінцевими власниками фірми є львів'янка Любов Грицишин, ТзОВ "Перлина-Люкс" (Богдан Пужак (Львів), Ростислав Крок (смт. Брюховичі), та ТзОВ "Західенергомонтажбуд".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.