Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівська залізниця

П'ятниця, 18 грудня 2020, 12:16

На коліях Львівської залізниці працюватимуть приватні локомотиви

Львівська залізниця

Укрзалізниця уклала перший договір щодо допуску приватних локомотивів до роботи на залізничних коліях те рериторії Львівщини.

Про це повідомляє Незалежний громадський портал.

Укрзалізниця в рамках запровадження урядового пілотного проекту щодо допуску приватних локомотивів до роботи окремими маршрутами на залізничних коліях загального користування уклала перший договір.

Зокрема, першою стала компанія ТОВ "Українська локомотивобудівна компанія", договір з якою підписали 16 грудня 2020 року.

Вона працюватиме на таких дільницях: Стрий – Івано-Франківськ; Тернопіль – Шепетівка; Шепетівка – Калинівка 1; Старокостянтинів 2 – Гречани; Старокостянтинів 1 – Гречани; Старокостянтинів 2 – Калинівка 1; Старокостянтинів 1 – Калинівка 1; Гусятин – Ярмолинці – Гречани; Кам’янець-Подільський – Гуменці – Балин – Дунаївці – Ярмолинці – Гречани; Соснівка – Коростень; Сокаль – Клепарів.

На основі цього досвіду Укрзалізниця вирішить, чи допускати приватних локомотивів до роботи на українських залізничних коліях.

Додамо, допуск приватних локомотивів до роботи на залізничних коліяях  має бути здійснено відповідно до угоди про Асоціацію з ЄС.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.