Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

електронні цигарки

ipress.ua

П'ятниця, 18 грудня 2020, 14:50

З січня значно зростуть ціни на електронні цигарки

електронні цигарки

Через підвищення ставки акцизу на 320% у наступному році зросте ціна на електронно-нагрівальні тютюнові прилади.

Про це повідомляє видання UBR.

За даними прогнозу компанії "Філіп Морріс Україна", з 1 січня 2021 року зросте вартість електронно-нагрівальних тютюнових приладів через підвищення ставки акцизу на 320%.

"За нашими оцінками, легальний ринок електронно-нагрівальних тютюнових приладів скоротиться вдвічі. Ціна на Heets для IQOS в Україні буде вище, ніж в Росії, Білорусі та Молдові, що призведе до стрімкого зростання кількості контрабанди цієї продукції в 2021 році", – наголосив генеральний директор компанії "Філіп Морріс Україна" Костас Салварас.

За його словами, мільйон українців вже перейшли на тютюн для нагрівання, їм тепер доведеться вибирати між легальними цигарками і дешевшими контрабандними.

Зазначимо, 17 грудня Верховна Рада внесла зміни до Податкового кодексу щодо забезпечення збору даних та інформації, необхідних для декларування окремих об'єктів оподаткування. Згідно із ними, ставка акцизу різко зросте на 320%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.