Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Північний обхід Львова

wz.lviv.ua

Неділя, 20 грудня 2020, 08:36

ЄБРР дав кредит Мінфіну на будівництво Північного обходу Львова

Північний обхід Львова

Європейський банк реконструкції і розвитку та Кабмін 18 грудня уклали кредитну угоду на 450 млн євро.

Угода підписана в рамках реалізації проєкту "Розвиток трансєвропейської транспортної мережі (Україна – дорожні коридори)". Кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт автошляху М-05 Київ-Одеса та будівництво Північного обходу м. Львова.

Про це повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури. 

"Реалізація цього проєкту дозволить не лише покращити стан автошляхів за маршрутами міжнародних транспортних коридорів, а й підвищити безпеку дорожнього руху на дорогах, що сполучають Україну з ЄС та Київ з Чорним морем", – прокоментували підписання угоди в міністерстві.

Проєкт "Розвиток трансєвропейської транспортної мережі" реалізовуватимуть коштом 450 млн євро позики від ЄБРР та 450 млн євро від ЄІБ. Кошти будуть спрямовані на капітальний ремонт 5 ділянок автошляху М-05 Київ-Одеса у Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській та Одеській областях, а також на будівництво Північного обходу м. Львова. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.