Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 21 грудня 2020, 11:32

Цього тижня Садовий анонсував проведення двох засідань Львівської міськради

Андрій Садовий

Сесію Львівської міської ради планують провести 23 та 24 грудня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні під час ранкового ефіру на радіо "Люкс FM" міський голова Львова Андрій Садовий, у середу та у четвер у Львові планують проведуть два засідання сесії Львівської міської ради.

"Зараз працюємо над тим, що нормально запустити роботу міської ради. Нам потрібно на сесії обрати секретаря ради і голів комісій. Робочу сесію, де будемо вирішувати ці питання, плануємо проводити у середу, а вже в четвер плануємо розглядати бюджет на 2021 рік" – наголосив Садовий.

Зазначимо, минулого тижня стало відомо, що сесію міської ради, яку мали провести 18 грудня, планують перенести на 23 грудня через позитивний результат ПЛР-тесту у Андорія Садового, якому 7 грудня діагностували Covid-19.

Через це ще 17 грудня депутати направили звернення до Садового з закликом не відкладати сесію Львівської міськради на 23 грудня. Депутати наголошували, що одним із варіантів проведення сесії є головування на ній Садового через відео-зв'язок, що дозволить розблокувати призначення секретаря міської ради, який зможе спокійно вести пленарні засідання без необхідної присутності на них мера.

Додамо, 4 грудня відбулася урочиста сесія Львівської міської ради нового скликання, на якій міський голова Андрій Садовий склав присягу, наступне засідання мало відбутися 11 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.