Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ТЕЦ-1

Четвер, 24 грудня 2020, 16:50

Львівтеплоенерго на 18,7% піднімає тарифи на виробництво тепла для населення у 2021 році

ТЕЦ-1

НКРЕКП підвищив тарифи на виробництво тепла для населення на 2021 рік.

Про це повідомила прес-служба Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).

Сьогодні, 24 грудня, на своєму засіданні Нацкомісія переглянула тарифи на виробництво теплової енергії на 2021 рік для 23 ТЕЦ.

Зокрема, для ЛМКП "Львівтеплоенерго" (ТЕЦ-1) тарифи зростуть на 18,7%, з 1013,85 грн/Гкал до 1203,76 грн/Гкал. Також серед компаній, яким найбільше підвищені тарифи для населення, – Новороздільська та Новояворівська ТЕЦ (обидві належать ТОВ "Нафтогаз Тепло"). Тарифи підвищуються на 37,1% і 34,1% відповідно.

Як наголосили в НКРЕКП, основними суттєвими чинниками, що мають істотний вплив на зміну тарифів у 2021 році є суттєве зниження обсягів виробництва теплової енергії, зростання середньомісячної заробітної плати працівників, що у свою чергу призводить до необхідності підвищення фонду оплати праці, зростання цін на паливно-енергетичні ресурси, зростання витрат на послуги розподілу природного газу, зростання інших операційних витрат.

Додамо, з грудня в Україні підвищили тариф на електроенергію.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.