Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львіська міськрада

П'ятниця, 25 грудня 2020, 10:55

Міськрада Львова ухвалила регламент і дозволили Садовому зберігати гроші в держбанку

Львіська міськрада

Пленарне засідання ради з переривами тривало до самого вечора. 

Вчора, 24 грудня, депутати Львівської міськради ухвалили регламент роботи ради, а також дозволили обслуговувати гроші бюджету розвитку міста в державному банку. 

"За" рішення «Про затвердження Регламенту Львівської міської ради 8-го скликання» проголосували 60 депутатів. 

Нагадаємо, данне питання не було включено в порядок денний сесії. Однак депутати наполягли на його розгляді першочергово. При цьому проект регламенту не було оприлюднено і не зрозуміло, які правки і хто саме до нього вносив.

«Було багато дискусій, які тривали фактично два дні. Кінцевий текст редакції регламенту на засіданні регламентної комісії був одноголосно підтриманий усіма членами регламентної комісії», - зазначив секретар ради Маркіян Лопачак. 

Ухвалу «Про обслуговування коштів бюджету Львівської міської територіальної громади у частині бюджету розвитку та власних надходжень бюджетних установ в установах банків державного сектору у 2021 році» підтримали 60 депутів. 

Відповідно до ухвали міська рада здійснювати у 2021 році обслуговування коштів бюджету Львівської міської територіальної громади в установах банків державного сектору: у частині бюджету розвитку; у частині власних надходжень бюджетних установ за рішенням керівника установи.

Голова бюджетної комісії Наталя Шелестак озвучила правку комісії у пункті 2 щодо того, що визначення банку має здійснювати профільна депутатська комісія, - поідомила пресслужба Львівської міськради.

Нагадаємо, пленарне засідання міськради спочатку перенесли через небажання Садового внести питання регламенту в порядок денний. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.