Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярослав Железняк

liga.net

Вівторок, 29 грудня 2020, 12:01

Железняк очолив фракцію Голос

Ярослав Железняк

Новим головою фракції "Голос" у Верховній Раді став Ярослав Железняк.

Про це повідомила партія "Голос" на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, 28 грудня, на своєму засіданні фракція партії "Голос" у Верховній Раді ухвалила рішення про ротацію на посаді голови фракції, задовольнивши заяву Сергія Рахманіна.

Новим головою фракції обраний Ярослав Железняк.

"Головування у фракції не є пожиттєвим привілеєм чи довічним ув’язненням. Ротація керівництва є не тільки нормальним, а й необхідним процесом для молодої політичної сили, де є достатня кількість яскравих, самодостатніх особистостей" – наголосив депутат фракції, члена комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки Сергій Рахманін.

Повноваження нового голови парламентської фракції "Голосу" набудуть чинності після офіційного оголошення на засіданні Верховної Ради.

Нагадаємо, у березні цього року з'їзд партії обрав керівника партії – Кіру Рудик, а у червні партія "Голос" позбавила Святослава Вакарчука депутатських повноважень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.