Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ЗНО-2021

Вівторок, 29 грудня 2020, 15:42

Міносвіти преміюватиме учасників ЗНО з найвищими результатами

ЗНО-2021

З 2021 року учасники ЗНО зможуть отримувати грошові винагороди за високі результати у тестуванні.

Про це повідомила прес-служба Міністерства освіти та науки України.

Вчора, 28 грудня, на своєму засіданні Кабінет Міністрів схвалив проект указу президента України про запровадження щорічної премії учасникам ЗНО з найвищими результатами.

Отримати премію зможуть учасники, які здобули повну загальну середню освіту та отримали максимальну кількість балів за результатами ЗНО.

Загалом проектом документа передбачено заснування 20 щорічних премій, які будуть виплачуватися одноразово. Кожна грошова виплата становитиме 5 тисяч гривень, а премії призначатимуться відповідно до результатів учасників, які набрали 200 балів із двох і більше навчальних предметів.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році розпочалася 25 червня тестуванням з математики та завершилася 17 липня. 23 львів'ян отримали 200 балів із ЗНО з математики та фізики, за що були нагороджені преміями від міста.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.