Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

договір

city-adm.lviv.ua

Середа, 30 грудня 2020, 14:21

З січня у Львові стартують роботи із реконструкції тролейбусної лінії на Кульпарківській

договір

У місті підписали угоду з переможцем тендеру щодо реконструкції тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 30 грудня, у Львівській міскраді підписали договір на реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській у Львові, на ділянці від вул. Городоцької до вул. Наукової, з переможцем тендеру, об'єднанням із чотирьох компаній: ТОВ "Вальво" (Україна), ТОВ "Магістраль Інжиніринг" (Україна), ТОВ "Еле-Комп" (Польща), ТОВ "Електротехніка" (Чехія).

Вартість реконструкції тролейбусної лінії становитиме 2 922 757,56 євро. Фінансування здійснюється за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках угоди "Модернізація громадського тролейбусного транспорту м. Львів", а термін виконання контракту становить 6 місяців без перекриття вулиці.

За словами директора ЛКП "Львівелектротранс" Андрія Свищо, контракт передбачає оновлення 3,4 км контактної мережі та передбачає:

- демонтаж існуючих опор та елементів контактної мережі;

- влаштування фундаменту для нових опор контактної мережі, включно з улаштуванням кабельних вводів для кабелів освітлення, встановлення нових опор контактної мережі;

- заміну контактної мережі.

"Реконструкція тролейбусної контактної мережі на вул. Кульпарківській дозволить нам з'єднати тролейбусом Сихівський масив, масив вул. Наукової і приміського вокзалу. А при наявності тролейбусів з автономним ходом ми запустимо тролейбус до залізничного вокзалу", – пояснивв Андрій Свищо.

Нагадаємо, тендер оголосили у серпні цього року. Йдеться про реконструкцію 3,4 км старої тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській, прокладання нової контактної мережі та проеведення благоустрою території.

Додамо, ще у травні 2018 року виконавчий комітет Львівської міськради погодив реконструкцію тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.