Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

lv.npu.gov.ua

Неділя, 3 січня 2021, 12:06

9 осіб травмовані внаслідок ДТП за участю мікроавтобуса на Львівщині

ДТП

Вчора, 2 січня, неподалік села Давидів Пустомитівського району, на автодорозі Київ-Чоп внаслідок ДТП було травмовано 9 людей.  

"У результаті зіткнення BMW з мікроавтобусом Mercedes Sprinter тілесні ушкодження отримав водій легковика та восьмеро пасажирів мікроавтобуса", - повідомила пресслужба поліції.  

Водій легковика ВMW, 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом  «Mercedes Sprinter», яким керував 36-річний житель Луцька.

Восьмеро пасажирів мікроавтобусаа звернулись за медичною допомогою. Усі вони - мешканці Волині, четверо з яких - неповнолітні віком 17 років, один - 18-річний, двоє - віком 20 років та один - 52 роки. Після обстеження медики госпіталізували 17-річну пасажирку мікроавтобуса, усі інші пасажири після надання допомоги були відпущені додому. 

Також травмований та госпіталізований водій BMW.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини подіі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.