Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Вівторок, 5 січня 2021, 10:03

У Львові на хабарі викрили одного із керівників Львівського обласного управління водних ресурсів

хабар

Посадовець налагодив схему вимагання та отримання хабарів від підприємців.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Вчора, 4 січня, у Львові правоохоронці затримали на хабарі одного із керівників Львівського обласного управління водних ресурсів Держводагенства України.

Посадовець налагодив схему вимагання та отримання хабарів від підприємців як "відкат" за виконані будівельно-ремонтні роботи та поставлені товари.

"Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після отримання 10 тисяч гривень. Перший "транш", в розмірі 10 тисяч гривень, він отримав 28.12.2020. На даний час проводяться першочергові слідчі дії, після завершення яких заплановано повідомлення про підозру та звернення до суду з клопотання про обрання запобіжного заходу" – йдеться у повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.