Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

kreoma.com

Понеділок, 24 грудня 2012, 18:58

Львів’яни можуть залишитись без вакцини взимку

Внаслідок реформування санітарно-епідеміологічної служби Міністерства охорони здоров’я, незрозуміло, яка інстанція постачатиме вакцину населенню. Відтак, всі укранїці, і львів’яни в тому числі, можуть залишитись без необхідних препаратів у зимовий період.

Про це сьогодні, 24 грудня, під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської облради повідомив головний державний санітарний лікар Львівської області Роман Павлів, інформує кореспондент Варіантів

За словами Павліва, в межах реформи ліквідовується санепідслужба Міністерства охорони здоров’я, яка безпосередньо підпорядковувалась йому і створюється новий орган – Головне управління держсанепідслужби України.

«В цей орган входять дві паралельні структури – Головне управління держсанепідслужби на території (в нашому випадку – Львівської області) і лабораторні центри. Ці дві установи є двома юридичними особами, які не мають адміністративного поділу і не прив’язані до адміністративних територій», – розповів Павлів.

Він додав, що зараз питання розпорядження вакцинами «зависло в повітрі» і не зрозуміло, котора саме установа повинна ним опікуватись.

Як розповів Павлів, він ще два місяці тому звертався до Міністерства охорони здоров’я з цим питанням, однак роз’яснень чекають досі.

«Зараз ми знову подаватимемо лист за роз’ясненнями до новопризначеного міністра Раїси Богатирьової», - зауважив він.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.