Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво у Львові

Понеділок, 11 січня 2021, 17:01

Міськрада визнала незаконним будівництво житлового комплесу на Пасічній

будівництво у Львові

Міськрада закликає не купувати житла на вул. Пасічній, 84 через невідповідність декларованому забудовником проекту.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада закликає мешканців не купувати квартири в житловому комплексі Tiffany apartments на вулиці Пасічній, 84, який зводить будівельна компанія "Мій Дім". 

За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, проект, за яким тут сьогодні зводять житловий комплекс, не відповідає тому, що декларував забудовник, отримуючи містобудівні умови і обмеження.

"Змінюючи проект, забудовник скористався недосконалістю законодавства і змінив цифри житлового комплексу: мала бути 16-поверхівка, яка по спадаючій закінчувалася 4-м поверхом, натомість почали будувати "шафу", яка закінчиться на 10-му поверсі. Замість обіцяних 7800 м² житла перепроектували на 13 200 м². З комерції замість 4650 м² залишили лише 1600 м². Про обіцяну паркову для цілого району теж не доводиться говорити" – наголосив Любомир Зубач.

Через це департамент містобудування міськради звернувся до міської інспекції ДАБК для позапланової перевірки.

"Велика імовірність, що будинок вул. Пасічній, 84 не буде введено в експлуатацію. Саме виконавчі органи міської ради приймають рішення про введення чи невведення новобудов в експлуатацію", – пояснив Любомир Зубач.

Нагадаємо, на початку березня 2020 року виконком дозволив збудувати на вул. Пасічній, 84 багатоповерхові будинки з підземним паркінгом, офісними та комерційними приміщеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.