Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Карпати

П'ятниця, 15 січня 2021, 12:37

Гірськолижні курорти Львівщини можуть перевірити на дотримання карантину

Карпати

На гірськолижних курортах у Івано-Франківській та Львівській областях ,попри заборону, працюють ресторани та розважальні заклади.

Про це повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко на своїй сторінці у Facebook.

Міністерство охорони здоров'я перевірить ресторани, бари та розважальні заклади на гірськолижних курортах у Івано-Франківській та Львівській областях через порушення карантинних заходів.

"Провели селекторну нараду з керівниками регіональних підрозділів Держпродспоживслужби. Ключовим на порядку денному стояло питання порушення карантинних заходів деякими представниками бізнесу. Як головний державний санітарний лікар отримую численні повідомлення про роботу, в період карантинних обмежень, ресторанів, барів, розважальних закладів на гірсько-лижних курортах та в Львівській області" – написав Віктор Ляшко.

За його словами, сьогодні стартують перевірки закладів громадського харчування на гірськолижних курортах Івано-Франківської області з залученням Національної поліції. 

Нагадаємо, в Україні з 8 до 24 січня діє жорсткий карантин. На цей період на діяльність ряду сфер введені певні обмеження.

Додамо, 12 січня на гірськолижному курорті "Захар Беркут" у Волосянці зупинився підйомник з 14 працівниками комплексу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.