Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Рагнар Сігурдссон

fcrukh.com

Вівторок, 19 січня 2021, 10:06

Захисник збірної Ісландії гратиме за Рух

Рагнар Сігурдссон

ФК Рух підписав контракт з захисником збірної Ісландії Рагнаром Сігурдссоном.

Про це повідомляє футбольний клуб Рух. 

Львівській футбольний клуб Рух уклав контракт із захисником збірної Ісландії Рагнаром Сігурдссоном. Ісландський футболіст підписав з командою угоду до кінця нинішнього сезону з можливістю продовження ще на рік.

Виступати гравець буде під 22 номером.

Зазначимо, Рагнар Сігурдссон виступав за такі клуби: ФК Филкір (Ісландія), ФК Гетеборг (Швеція), ФК Копенгаген (Данія), ФК Краснодар (Росія), ФК Фулхем (Англія), ФК Рубін (Росія), ФК Ростов (Росія). Останнім клубом Рагнара був данський Копенгаген.

"Гравець своєї національної збірної у нашому клубі вперше. Прихід Рагнара Сігурдссона в Рух – це заслуга головного тренера Івана Федика. Іван Зінонович особисто з ним знайомий, тому, мабуть, дев’яносто п’ять відсотків роботи здійснив він" – наголосив спортивний директор ФК Рух Володимир Лапіцький.

Нагааємо, з 15 червня 2020 року Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова, а з липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської обласної ради Григорій Козловський

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.