Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Старичі

Середа, 20 січня 2021, 10:49

У ДТП на Яворівському полігоні постраждали 13 військових

Старичі

На Яворівському полігоні внаслідок ДТП травмувались 13 військовослужбовців, з них 8 госпіталізовано.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації у Фейсбук.

Вчора, 19 січня, у селі Старичі водій вантажного автомобіля не впорався з керуванням на дорозі та спричинив дорожньо-транспортну пригоду.

"Військовий вантажний автомобіль марки "КРАЗ 5233", під керуванням водія військовослужбовця за контрактом, мешканця Хмельницької області 1983 року народження, при переміщенні з планових занять у с. Старичі (Новояворівська ТГ, Яворівський район), на спуску дороги, біля навчально-тренувального комплексу, не впорався з керуванням, здійснив виїзд за межі проїзної частини дороги в кювет і перекинувся на лівий бік", – йдеться у повідомленні.

Під час ДТП у військовому вантажному автомобілі перебував 31 військовослужбовець, із них 28 знаходились у кузові автомобіля, 3 військовослужбовців перебували в кабіні автомобіля (водій та 2 пасажири). 13 військовослужбовців отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості, із них 8 осіб госпіталізовано, 5 осіб оглянуто та відпущено у розташування військової частини. Інші 18 військовослужбовців, які їхали у вказаному автомобілі за медичною допомогою не звертались.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.